YILIN YEREL TARİH KÜLTÜR VE SANAT ONUR ÖDÜLÜ


ÖZEL UTKU ANADOLU LİSESİ UTKUFEST ETKİNLİĞİNDE YILIN YEREL TARİH, KÜLTÜR VE SANAT ONUR ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜM OKULUMUZA VE ÖĞRENCİ MECLİSİNE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM.








Kdz.Ereğli Özel Utku Anadolu Lisesi, ‘UTKUFEST’ etkinlikleri kapsamında öğrenci meclisinin kendi aralarında uyguladıkları anket sonuçları doğrultusunda belirledikleri kişi ve kurumları ödüllendirdiği “Utku’nun En’leri Kültür-Sanat-Spor Onur Ödülleri” töreni düzenledi.

KATILIM ÜST DÜZEYDE OLDU
Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene, Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, BEÜ Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, önceki dönem Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra Utku Koleji Eğitim Kurumları Yöneticileri ve öğretmenleri ile öğrencileri katıldı.
ÖZÇEP, “EREĞLİ’DE ÇOK KIYMETLİ DEĞERLER VAR”
Okul müzik öğretmenlerinin sunduğu müzik dinletisiyle başlayan programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Caner Özçep yaptı. Özçep, sözlerinin başında törende ödül alacak kişi, kurum ve kuruluşlara Kdz.Ereğli’nin kültür-sanat ve spor yaşamındaki gelişimine katkı sağladıkları için teşekkür etti.
Ödül sahiplerini herhangi bir yarışma yoluyla seçmediklerini özellikle vurgulayan Özçep, “Ereğlimiz de çok kıymetli değerler var, her yıl bu değerleri kültür sanat ve spor ödülleri çerçevesinde kurumumuz adına gayretlerini göstermeye çalışacağız. Ödül alacak isimlerin ortak özelliği hepsi Ereğli içerisinden olması kendi alanlarında en iyi kişiler olmalarıdır.” dedi.

MADENOĞLU’DAN UTKU YÖNETİMİ VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR
Özçep’in yaptığı açılış konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. ‘Yılın Kamu Sektörü Yöneticisi’ dalında onur ödülünü Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Kurucu Başkanı Ali Çataklı’dan alan Kdz.Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, konuşmasında duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Böyle güzel bir program düzenlemek, böyle güzel ortam ve sahne hazırlamak herhalde yapsa yapsa Utku Anadolu Lisesi yapar diye düşünüyorum. Başta değerli yönetim kurulu başkanımız olmak üzere okul müdürü arkadaşımı, yardımcılarını, yöneticilerini ve bu arkadaşlarımıza destek olan bütün öğretmen arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Tabi ki velilerimizi de kutluyorum ama kusura bakmasın diğerleri, esas teşekkürün geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize olduğunu söylemem lazım, onlara da teşekkür ediyorum. Herhalde bizlere bu ödülleri verirken makamlarımızı ve bizden görmek istedikleri düşünceleri yan yana koyup öyle layık görmüşler bizi. Tekrar’dan bütün ilgililere teşekkür ediyorum, bu lisemizin başarılarının, hem öğretmenlerinin hem idarecilerinin hem velilerin hem de öğrencilerinin başarılarının hayat boyu sürmesini diliyorum.”
DOĞAN, UYSAL, AZAR, KÜÇÜK VE KORKMAZ’DA ÖDÜL ALDI
Yine aynı dalda ödül alan Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, BEÜ Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz’a ödülleri Çataklı tarafından takdim edildi.
ÇATUROĞLU, TURPCU, DEMİRTAŞ VE POSBIYIK’A DA ÖDÜL VERİLDİ
‘Utku’nun Onur Ödülleri’ dalında ise AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş ile önceki dönem Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ödüle layık görüldü. Çaturoğlu ve Demirtaş, başka programları nedeniyle törene katılamazken ödüllerini partilerinin ilçe başkanları teslim aldı. Ödülünü törende alan Turpcu ise; okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencilerine kendisine verilen ödülden dolayı teşekkürlerini iletti.

Törende verilen diğer bazı ödüller şu şekildedir:

Yılın Özel Sektör Yöneticisi Onur Ödülleri;
Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, TAT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu

Yılın Eğitim Gönüllüleri Onur Ödülleri;
Utku Koleji Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem, Ahmet Orhan Oğuz/Nurdan Oğuz ve


Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Onur Ödülleri;
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Bölgesi Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Erdem, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Atatürkçü Düşünce Derneği Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Semih Özkök, Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanıİsmail Şentürk, Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik.

Yılın Fotoğraf Sanatçıları Onur Ödülleri;
Cemil Rüştü Baykal, Fehmi Karaman, Suat Aykan, Engin Öztabak

Yılın Yerel Tarih-Kültür ve Sanat Ödülleri;
 Can Canver, Gürdal Özçakır, Durmaz Atalay Demiroğlu, Seyfettin Onat

Törende ayrıca Ereğli’de bulunan bazı spor kulüpleri ile bu kulüplerin antrenör ve sporcuları da ödüllendirildi.

Yorumlar

Arafat Deniz dedi ki…
Tebrik ederim Hocam. Ereğli araştırmaları alanında bu kadar gayretli çalışmalarınızın takdir edilmesinden dolayı sizin adınıza onur duyduk.
Teşekkür ederim Arafat.
Selamlar Ereğli'ye geldiğinde görüşmek üzere...

Bu blogdaki popüler yayınlar

KDZ.EREĞLİ İLE İLGİLİ KİŞİ, LAKAP,YER ADLARI VE DEYİMLER

ZONGULDAK DOĞUMLU TÜRK POPU’NUN İLK STARLARINDAN AY-FERİ

BİR İSYANIN ANATOMİSİ;DEVREKLİ SAHTE KADIN PEYGAMBER DUDU HATUN İSYANI İLE KIZLAR DERESİ EFSANESİNİN BAĞLANTISI